Predictive Analytics

Predictive Analytics & more

Wij gebruiken o.a. Big Data als fundament om voorspellende analyses voor uw sector, bedrijf en/of product op te zetten.

Hoe werkt dat?

Uit een gedegen intake gesprek komen de thema’s naar voren die van belang zijn voor de toekomst en continuïteit van uw sector, bedrijf, of product. Ook is dan duidelijk wat het interne kennisniveau is waarover de eigen organisatie beschikt.

Wij vullen die interne kennis aan met relevante Big Data uit meerdere bronnen. Daarvoor gebruiken we zeer geavanceerde software die Big Data kan vertalen naar informatie die specifiek van belang is voor het vraagstuk in kwestie. De bronnen die door onze software geraadpleegd worden, variëren van Google en branchegerichte databases, tot een grote variëteit aan Social Media platforms als Facebook, Twitter, Instagram en dergelijke. Uit Social Media onderzoek blijken vooral de meningen van gebruikers en de trends in de markt.

Uit een combinatie van de door ons verkregen info uit bedrijf en Big Data, maken we een toekomstprojectie voor onze opdrachtgever zijn/haar bedrijf of product. Daarin geven we concreet aan wat de opties zijn voor realistische toekomstscenario’s die de continuïteit helpen te vergroten. Die opties nemen we door met de opdrachtgever, gevolgd door het gezamenlijk maken van keuzes voor het beste toekomstperspectief. Indien gewenst, werken we gezamenlijk dat gekozen perspectief cijfermatig uit in een meerjarige toekomstprojectie.

Onze methodiek en grondige kwantitatieve onderbouwing, zorgen voor een hoog gehalte aan realisme bij het uitstippelen van de toekomst!

 

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.